Hier vindt u een stappenplan dat u uitlegt hoe u een bestelling kan plaatsen via de site,
dit sluit echter niet uit dat bestellingen ook steeds via telefonisch contact, fax, post of mail mogen doorgegeven worden.
Stappenplan bestellen via site
- Ga naar de pagina ‘bestellen’; dit door effectief op het woord 'bestellen' in de hoofdbalk te klikken
- Maak een keuze uit de producten die in de lijst staan
- Vul bij elk artikel dat u wenst te bestellen een hoeveelheid in ofwel in de eerste kolom in kg ofwel in de derde kolom in stuks
Voorbeeld:
o Chateaubriand: 1 kg
o Schoudergebraad: 0,5 kg
o Vers spek sneden: 6 stuks
o Gehakt: 0,5 kg
o Hamburgers: 4 stuks
o Gyros: 1 kg
o Varkenshaasje: 2 stuks
o Droge worst: 8 stuks
Naast de hoeveelheid kan u ook een verpakkingswijze kiezen in de middelste kolom, dan zal de bestelling er als volgt uit zien:
o Chateaubriand: 1 kg verpakt per 2 stuks en in totaal 4 stuks
(= 4 chateaubriands van 250g het stuk per 2 stuks verpakt)
o Schoudergebraad: 0,5 kg verpakt per stuk
o Vers spek sneden: 6 stuks verpakt per 2 stuks
o Gehakt: 0,5 kg, dit wordt steeds verpakt per 500g
o Hamburgers: verpakt per 2 stuks met een totaal van 4 stuks
o Gyros: 1 kg verpakt per 2 stuks
( = 2 bakjes van 500g gyros)
o Varkenshaasjes: 2 stuks, dit wordt steeds apart verpakt
o Droge worst: 8 stuks, dit wordt steeds samen verpakt zodat u ze thuis verder kan laten drogen zolang u zelf wenst
- Indien u alles ingevuld heeft zoals u het wenst hoeft u enkel nog uw naam, adres en telefoon in te vullen
- Helemaal op het einde kan u ook nog opmerkingen ingeven, hier kan u bijvoorbeeld melden dat uw vlees reeds mag ingevroren
worden, of dat u wenst opgebeld te worden op maandag van de week waarin de afhaling plaatsvindt om herinnerd te worden aan uw bestelling
- Vergeet op het einde niet op de knop ‘stuur deze bestelling’ te drukken
- Nadien vindt u van deze bestelling een kopie in uw mailbox
Om het volledige gamma te bekijken, klik op de hoofdpagina 'Bestellen'